Eerste hulp bij beugel problemen

  • Problemen met uitneembare beugel: uitlaten tot de volgende controle-afspraak. Je kunt ook contact opnemen op om je afspraak te vervroegen.
  • Losse bracket: Wacht tot de volgende controle-afspraak. Heb je twee of meer losse slotjes? Stuur ons een Whats-app op 0640759168 of e-mail naar balie@rechtetanden.nl zodat we een langere afspraak voor je in kunnen plannen voor reparatie.
  • Prikkende draad: Knip af met een nagelschaartje of tangetje. Knip vooraan, vervolgens trek je het losse stuk er uit. Lukt dat niet? Plak dan een stukje was of suikervrije kauwgom over het deel dat prikt. Was krijg je mee bij het plaatsen van je beugel. Neem daarna contact met ons op via Whats-app op 0640759168 of e-mail naar balie@rechtetanden.nl
  • Retentiespalk: Whats-app of e-mail ons voor een afspraak om de spalk te repareren of om een nieuwe spalk te plaatsen. Tot die tijd is het heel belangrijk om dag en nacht de retentie beugel te dragen!

Hier kun je nog meer lezen over beugel ehbo.

Een noodsituatie?

Heb je na sluitingstijd of in het weekend een heel ernstige pijnklacht? Bel dan het Tandarts Bemiddelingsbureau op 0900-8212230. Dit is echt alleen voor heftige spoedgevallen en niet voor reparaties die kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag!

Hulp nodig? Chat met ons