Een orthodontist onderscheidt zich van een gewone tandarts door zijn vergaande specialisatie. Om de zorg op peil te houden en te verbeteren, volgen onze orthodontisten en onze assistenten regelmatig seminars en trainingen. Elke vijf jaar wordt een orthodontist gevisiteerd door collega orthodontisten van de Vereniging van Orthodontisten. In februari 2017 is Marieke Bakker gevisiteerd waardoor ze weer vijf jaar geregistreerd staat in het BIG register als orthodontist.

Bij Rechtetanden.nl worden patiënten behandeld overeenkomstig de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Voor met name volwassenen zijn de meest innovatieve behandeltechnieken beschikbaar. Wij zijn gecertificeerd Invisalign specialist. Deze behandelmethode bestaat uit ultradunne, doorzichtige bitjes die u om de tanden plaatst. Met Invisalign heeft niemand door dat u een beugel draagt en daarom is deze methode ideaal voor volwassenen, maar ook voor tieners.

Rechtetanden.nl  is ISO 9001:2000 gecertificeerd. Hierdoor voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen. Kortom, wij houden de kwaliteit continu op een hoog peil en beschikken over de kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie en esthetische tandheelkunde.

ISO 9001:2015 Certificering
Rechtetanden wordt door een onafhankelijk bureau gecertificeerd. Onze kliniek wordt getoetst volgens een kwaliteitssysteem dat voldoet aan de ISO-9001 kwaliteitsnorm en we werken volgens bepaalde vastgelegde protocollen. Elke 2,5 jaar controleert het certificeringsbureau of er volgens de protocollen gewerkt wordt.

Rechtetanden.nl neemt kwaliteit systematisch serieus. 

Hulp nodig? Chat met ons