Onze Kliniek

Rechtetanden bestaat sinds 1977, dus al meer dan 40 jaar. Maar dat merk je binnen niet, wij zijn een moderne en volledig geautomatiseerde kliniek met de nieuwste technieken. Ons beleid is vooruitstrevend en vol passie.

Ons uitgangspunt is het verzorgen van een moderne beugelbehandeling die past bij jouw wensen. Wij doen er alles aan om jouw verwachtingen waar te maken. Daarom is Rechtetanden speciaal ingericht, en hebben wij uitzonderlijk brede openingstijden.

Als je binnen komt kun je aanmelden via het touchscreen. Een afspraak maken kun je via een ‘internetafspraak’ zelfs vanuit huis doen.

Ons Team
Als je voor het eerst komt wordt je ontvangen door het behandelteam; het eerste aanspreekpunt voor vragen. De orthodontist is er voor de technische planning.

Eenmaal op weg met je beugel.
Een beugelcontrole duurt ongeveer 15 minuten, vandaar dat er veel mensen in de praktijk in- en uitlopen. Vaak brengen onze patiƫnten iemand mee als ze op controle komen (ouders of vrienden). Onze openheid biedt ruimte voor gezelligheid en is erg laagdrempelig.

Hulp nodig? Chat met ons