Rechtetanden bestaat sinds 1977, dus al meer dan 40 jaar. Maar dat merk je binnen niet, wij zijn een moderne en volledig geautomatiseerde kliniek met de nieuwste technieken. Ons beleid is vooruitstrevend en vol passie.

Ons uitgangspunt is het verzorgen van een moderne beugelbehandeling die past bij jouw wensen. Wij doen er alles aan om jouw verwachtingen waar te maken. Daarom is Rechtetanden speciaal ingericht, en hebben wij uitzonderlijk brede openingstijden. Een afspraak maken kun je via een ‘internetafspraak’ zelfs vanuit huis doen.

 

Praktijkregels

  • Ernstige pijnklachten worden binnen 24-48uur geholpen (met uitzondering van weekend- en/of feestdagen). Hiervoor hebben wij dagelijks vastgestelde tijdsblokken gereserveerd. Voor uitgebreidere nazorg en/of het afmaken van een gestarte behandeling wordt een vervolgafspraak gemaakt.
  • Onze behandelingen worden uitgevoerd volgens afspraak.
  • Afzeggen van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren te gebeuren. Anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde stoeltijd aan u door te berekenen a €25,- per kwartier.  Als je zonder afzeggen je afspraak mist krijg je helaas pas weer over 6-8 weken een nieuwe afspraak.
  • Het is je eigen verantwoordelijkheid om de periodieke controle na te komen, zodat wij veranderingen en mogelijke problemen tijdig kunnen ontdekken. Als je afwijkt van deze regelmaat, kan je je bij problemen niet beroepen op het onopmerkzaam zijn van de orthodontisten.
  • Behandelingen zoals plaatsen van beugel en/of reparaties worden altijd door de behandel coördinators/orthodontie assistenten uitgevoerd. De orthodontisten zie je tijdens de controles/nacontroles. Tijdens de controles worden uitsluitend alleen de behandeling uitgevoerd. Mocht je iets willen bespreken over het lopen van je behandeling of heb je andere soort vragen moet je aparte/extra afspraak inplannen bij je orthodontist.

Ons Team
Als je voor het eerst komt wordt je ontvangen door het behandelteam; het eerste aanspreekpunt voor vragen. De orthodontist is er voor de technische planning.

Eenmaal op weg met je beugel
Een beugelcontrole duurt ongeveer 20 minuten, vandaar dat er veel mensen in de praktijk in- en uitlopen. Vaak brengen onze patiënten iemand mee als ze op controle komen (ouders of vrienden). Onze openheid biedt ruimte voor gezelligheid en is erg laagdrempelig.

Hulp nodig? Chat met ons