Ons Team

Marieke Bakker

Marieke Bakker
Orthodontist en eigenaresse van Rechtetanden.nl

Gespecialiseerd in Invisalign

Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag

Persoonlijke aandacht voor mijn patiënten staat voorop. Ik houd rekening met uw wensen. Een orthodontist onderscheidt zich van een gewone tandarts door zijn vergaande specialisatie die minstens vier jaar duurt. Na mijn tandartsopleiding aan de ACTA te Amsterdam, heb ik me gespecialiseerd aan het UMC te Nijmegen als orthodontist.

Marieke is gespecialiseerd in Invisalign technologie en Diamond Provider.

Big-nummer: 39056959602

Paul Bakker

Paul Bakker
Tandarts voor orthodontie

Oprichter van Rechtetanden

Aanwezig op woensdag en vrijdag

In 1977 is Rechtetanden begonnen met de kliniek in Leiden. Paul is de grondlegger van de praktijk en werkt dus al meer dan 40 jaar met veel plezier hier. Paul is afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit van Utrecht en gespecialiseerd tot orthodontist aan de Universiteit te Nijmegen (1973 – 1977). Hij geeft cursussen aan tandartsen over orthodontie en is ook werkzaam in Zeeland in een kliniek.

Big-nummer: 39019781702

Marieke Bakker

Harry Stamatakis
Orthodontist

Aanwezig op donderdag

Harry werkt sinds 2017 bij Rechtetanden. Hij is tandarts radioloog afgestudeerd in Athene. Tot 2000 werkte hij bij afdeling kaakradiologe van Karolinska Institute in Stockholm. Hij heeft daar zijn PhD gehaald. In 2012 heeft hij deelgenomen aan een multidisciplinair team voor gecombineerde orthodontie en chirurgie behandelingen van patiënten in Belgie en Nederland. Daarnaast heeft hij de specialisme tot orthodontie bij de universiteit van Groningen gedaan.

Big-nummer: 69915325602

Mercedes Castiglia
Tandarts voor orthodontie

Gespecialiseerd in Invisalign

Aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag

‘Sinds de zomer van 2016 werk ik bij Rechtetanden.

Ik kom oorspronkelijk uit Argentinië waar ik tot tandarts ben opgeleid, daarna heb ik dezelfde opleiding in Nederland herhaald en met succes afgerond.’

Big nummer: 59922194802

 
praktijkmanager

Rita
Praktijkmanager

Als afgestudeerd psycholoog heb ik kennis van het coördineren, coachen en motiveren van mensen. Zo kan ik ervoor zorgen dat u als klant van de orthodontisten en assistenten een kwalitatieve zorg met persoonlijk randje krijgt. De uitdaging in dit vak is steeds weer de juiste puzzel voor iedereen te maken. Ik ben pas tevreden als alle puntjes op de i staan. Iedere dag is weer anders en dat maakt dit werk zo afwisselend.

Heeft u een aandachtspunt of tip voor ons, neem gerust contact met mij op!

Lisa
Assistent-manager

Orthodontie assistente

gespecialiseerd in Invisalign

Ik werk al meer dan 13 jaar met veel plezier en enthousiasme bij Rechtetanden. Wat is het leuk om iemand met een prachtige glimlach de deur uit te zien lopen!

Iris
Baliemedewerkster en financiële administratie

Vanaf de eerste dag ontvang ik met heel veel plezier alle patiënten in onze kliniek. Zelf heb ik vroeger ook een “slotjesbeugel” gehad bij Rechtetanden. Daarom vind ik het heel leuk dat ik nu hier als balie-assistente patiënten kan helpen.

Mary
Orthodontie assistente

Al vele jaren werk ik bij Rechtetanden en heb daardoor een ruime ervaring. Ik heb veel patiënten zien komen en gaan. De een iets vaker dan de ander maar allemaal met hetzelfde eindresultaat: blije gezichten, een stralende glimlach, je visite kaartje voor de rest van je leven. Fijn dat ik je daarbij kan helpen.

.

Kelly

Orthodontie assistente / assistent-manager

 Na veel ervaring te hebben opgedaan in een algemene tandartspraktijk was de logische vervolgstap in mijn carrière om verder te leren in de orthodontie. Ik heb het hier enorm naar mijn zin. Naast mijn werk in de kliniek ben ik de laatste periode ook bezig met bestellingen en met de planning van de praktijk. 

Maria
Baliemedewerkster

Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier voor Rechtetanden.nl. Graag verwelkom ik u in onze moderne kliniek. Heeft u ook specifieke wensen voor afspraken dan probeer ik het graag voor u te regelen.

Carla
Orthodontie assistente

gespecialiseerd in Invisalign

Contact met mijn patiënten dat is wat mijn werk zo leuk maakt. Het geeft me voldoening om je tijdens je behandeling op je gemak te kunnen stellen. Maar het gaat natuurlijk ook om het resultaat! Mijn doel is je blij en lachend weg te zien gaan aan het eind van de behandeling. Net als twee van mijn zoons en ikzelf die hier ook een beugelbehandeling hebben gehad.

Schaperai

Orthodontie assistente

Sinds maart 2019 werk ik bij Rechtetanden. Ik ben afgestudeerd als orthodontie assistente en veel verschillende specialisatie in tandheelkunde en orthodontie afgerond in Duitsland. Ik ben heel dankbaar dat ik bij Rechtetanden terecht kon en dat ik de kans heb gekregen om mijn kennissen verder op te bouwen.

Ik praat Duits, Engels, Nederlands, Afghaans en Hindi ”

Mirthe

Baliemedewerkster

Na jaren in de verzekeringsbranche werkzaam te zijn geweest was het tijd voor een switch. Ik miste het om persoonlijk contact te hebben, en dit heb ik bij Rechtetanden.nl gelukkig gevonden. Ik ben uw eerste aanspreekpunt en verwelkom u graag in onze prachtige kliniek.

Marinel
Orthodontie assistente

Ik werk bij rechtetanden al vanaf 1998 met veel plezier. Door mijn ervaring kan ik je goed helpen met het beantwoorden van je vragen over de behandeling. Laat je me weten als je een vraag hebt?

Serena

Balie assistente/ Omloop assistente

Sinds 2022 werk ik met veel plezier bij Rechtetanden. Ik ben uw eerste aanspreekpunt bij de balie en draag zorg voor alle materialen in de praktijk.

Rosanne
Orthodontie assistente

Na een jaar Logopedie gestudeerd te hebben, maakte ik de switch om naar orthodontist assistente. Bij Rechtetanden krijg ik de kans om intern alle fijne kneepjes van het vak te leren. Ik kijk ernaar uit om patiënten te helpen naar een mooi eindresultaat, een mooie glimlach!

Sascha

Orthodontie assistente

gespecialiseerd in Invisalign

“Nadat ik de volledige opleiding voor tandartsassistente heb afgerond heb ik veel ervaring op gedaan als tandartsassistente. Bij Rechtetanden kreeg ik de kans om  intern opgeleid te worden tot behandel coördinator.Het geeft mij een goed gevoel om de patiënten tevreden de deur uit te zien gaan.”

Melissa

Orthodontie assistente

Na bijna een jaar met veel plezier stage te hebben gelopen bij Rechtetanden, kreeg ik de mogelijkheid om hier te gaan werken. Ik ben momenteel veel aan het leren en haal veel voldoening uit het helpen van patiënten. Daarnaast kijk ik heel erg uit naar de rest van mijn carrière binnen dit gezellige team

Inass

Orthodontie assistente

Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Rechtetanden. Ik sta u met veel plezier te woord voor al uw administratieve vragen. U kunt mij ook tegenkomen in de kliniek als assistente van de orthodontist.

Brenda

Balie assistente / omloop assistente

Sinds 2022 ben ik werkzaam bij Rechtetanden, na 15 jaar in de uiterlijke verzorging te hebben gewerkt vond ik het tijd om een ander avontuur aan te gaan.

‘Een mooi gebit heeft tenslotte ook met uiterlijk te maken’

Gwen

Tweede-jaars stagiaire

Gwen is hard bezig met leren voor een leuke baan in de mondzorg. Zij gaat daarvoor 3 dagen per week naar school, en loopt 2 dagen per week stage bij ons in de praktijk.

Jing Guo

Waarnemend Orthodontist

Jing Guo werkt sinds 2019 bij Rechtetanden. Sinds 2023 werkt Jing Guo als waarnemend orthodontiste bij Rechtetanden bij gevallen. Jing heeft haar tandarts studie en specialisatie tot orthodontist in China afgerond. In 2011 is zij gepromoveerd. Vanaf 2011 werkte zij als Post-Doc onderzoeker bij ACTA in Amsterdam. In 2016 heeft zij het assessment afgelegd in Nederland. Vanaf 2016 is zij BIG geregistreerd in Nederland. Jing is werkzaam in verschillende praktijken.

Big nummer: 19918762902

Hulp nodig? Chat met ons