Ons Team

Marieke Bakker

Marieke Bakker
Orthodontist en eigenaresse van Rechtetanden.nl

Gespecialiseerd in Invisalign

Aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag

Persoonlijke aandacht voor mijn patiënten staat voorop. Ik houd rekening met uw wensen. Een orthodontist onderscheidt zich van een gewone tandarts door zijn vergaande specialisatie die minstens vier jaar duurt. Na mijn tandartsopleiding aan de ACTA te Amsterdam, heb ik me gespecialiseerd aan het UMC te Nijmegen als orthodontist.

Marieke is gespecialiseerd in Invisalign technologie en Diamond Provider.

Big-nummer: 39056959602

Paul Bakker

Paul Bakker
Tandarts voor orthodontie

Oprichter van Rechtetanden

Aanwezig op maandag en woensdag 

In 1977 is Rechtetanden begonnen met de kliniek in Leiden. Paul is de grondlegger van de praktijk en werkt dus al meer dan 40 jaar met veel plezier hier. Paul is afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit van Utrecht en gespecialiseerd tot orthodontist aan de Universiteit te Nijmegen (1973 – 1977). Hij geeft cursussen aan tandartsen over orthodontie en is ook werkzaam in Zeeland in een kliniek.

Big-nummer: 39019781702

Marieke Bakker

Harry Stamatakis
Orthodontist

Aanwezig op donderdag

Harry werkt sinds 2017 bij Rechtetanden. Hij is tandarts radioloog afgestudeerd in Athene. Tot 2000 werkte hij bij afdeling kaakradiologe van Karolinska Institute in Stockholm. Hij heeft daar zijn PhD gehaald. In 2012 heeft hij deelgenomen aan een multidisciplinair team voor gecombineerde orthodontie en chirurgie behandelingen van patiënten in Belgie en Nederland. Daarnaast heeft hij de specialisme tot orthodontie bij de universiteit van Groningen gedaan.

Big-nummer: 69915325602

Jing Guo

Orthodontist

Gespecialiseerd in Invisalign

Aanwezig op woensdag en vrijdag

Jing Guo werkt sinds 2019 bij Rechtetanden. Jing heeft haar tandarts studie en specialisatie tot orthodontist in China afgerond. In 2011 is zij gepromoveerd. Vanaf 2011 werkte zij als Post-Doc onderzoeker bij ACTA in Amsterdam. In 2016 heeft zij het assessment afgelegd in Nederland. Vanaf 2016 is zij BIG geregistreerd in Nederland. Jing is werkzaam in verschillende praktijken.

Big nummer: 19918762902

praktijkmanager

Rita
Praktijkmanager

Als afgestudeerd psycholoog heb ik kennis van het coördineren, coachen en motiveren van mensen. Zo kan ik ervoor zorgen dat u als klant van de orthodontisten en assistenten een kwalitatieve zorg met persoonlijk randje krijgt. De uitdaging in dit vak is steeds weer de juiste puzzel voor iedereen te maken. Ik ben pas tevreden als alle puntjes op de i staan. Iedere dag is weer anders en dat maakt dit werk zo afwisselend.

Heeft u een aandachtspunt of tip voor ons, neem gerust contact met mij op!

Lisa
Assistent-manager/

Orthodontie assistente

gespecialiseerd in Invisalign

Ik werk al meer dan 11 jaar met veel plezier en enthousiasme bij Rechtetanden. Wat is het leuk om iemand met een prachtige glimlach de deur uit te zien lopen!

Mercedes
tandarts voor orthodontie

Gespecialiseerd in Invisalign

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Sinds de zomer van 2016 werk ik bij Rechtetanden.

Ik kom oorspronkelijk uit Argentinië waar ik tot tandarts ben opgeleid, daarna heb ik dezelfde opleiding in Nederland herhaald en met succes afgerond.’

Big nummer: 59922194802

 

Mary
Orthodontie assistente

Al vele jaren werk ik bij Rechtetanden en heb daardoor een ruime ervaring. Ik heb veel patiënten zien komen en gaan. De een iets vaker dan de ander maar allemaal met hetzelfde eindresultaat: blije gezichten, een stralende glimlach, je visite kaartje voor de rest van je leven. Fijn dat ik je daarbij kan helpen.

.

Carla
Orthodontie assistente

gespecialiseerd in Invisalign

Contact met mijn patiënten dat is wat mijn werk zo leuk maakt. Het geeft me voldoening om je tijdens je behandeling op je gemak te kunnen stellen. Maar het gaat natuurlijk ook om het resultaat! Mijn doel is je blij en lachend weg te zien gaan aan het eind van de behandeling. Net als twee van mijn zoons en ikzelf die hier ook een beugelbehandeling hebben gehad.

Marinel
Orthodontie assistente

Ik werk bij rechtetanden al vanaf 1998 met veel plezier. Door mijn ervaring kan ik je goed helpen met het beantwoorden van je vragen over de behandeling. Laat je me weten als je een vraag hebt?

Maria
Baliemedewerkster

Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier voor Rechtetanden.nl. Graag verwelkom ik u in onze moderne kliniek. Heeft u ook specifieke wensen voor afspraken dan probeer ik het graag voor u te regelen.

Sascha

Orthodontie assistente

gespecialiseerd in Invisalign

“Nadat ik de volledige opleiding voor tandartsassistente heb afgerond heb ik veel ervaring op gedaan als tandartsassistente. Bij Rechtetanden kreeg ik de kans om  intern opgeleid te worden tot behandel coördinator.Het geeft mij een goed gevoel om de patiënten tevreden de deur uit te zien gaan.”

Iris
Baliemedewerkster en financiële administratie

Vanaf de eerste dag ontvang ik met heel veel plezier alle patiënten in onze kliniek. Zelf heb ik vroeger ook een “slotjesbeugel” gehad bij Rechtetanden. Daarom vind ik het heel leuk dat ik nu hier als balie-assistente patiënten kan helpen.

Kelly

Orthodontie assistente

 Na veel ervaring te hebben opgedaan in een algemene tandartspraktijk was de logische vervolgstap in mijn carrière om verder te leren in de orthodontie. Ik heb het hier enorm naar mijn zin. 

Schaperai

Orthodontie assistente

Sinds maart 2019 werk ik bij Rechtetanden. Ik ben afgestudeerd als orthodontie assistente en veel verschillende specialisatie in tandheelkunde en orthodontie afgerond in Duitsland. Ik ben heel dankbaar dat ik bij Rechtetanden terecht kon en dat ik de kans heb gekregen om mijn kennissen verder op te bouwen.

Ik praat Duits, Engels, Nederlands, Afghaans en Hindi ”

Alicja

Orthodontist assistente

Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben als tandarts/preventie assistente heb ik in 2019 de switch gemaakt naar orthodontie assistente. Ik ben van Poolse afkomst en voel mij ontzettend thuis in dit gezellige multiculturele team. Ik kijk met enthousiaste uit naar mijn toekomst bij Rechtetanden.nl

Mirthe

Baliemedewerkster

Na jaren in de verzekeringsbranche werkzaam te zijn geweest was het tijd voor een switch. Ik miste het om persoonlijk contact te hebben, en dit heb ik bij Rechtetanden.nl gelukkig gevonden. Ik ben uw eerste aanspreekpunt en verwelkom u graag in onze prachtige kliniek.

Inass

Orthodontie assistente

Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Rechtetanden. Ik sta u met veel plezier te woord voor al uw administratieve vragen. U kunt mij ook tegenkomen in de kliniek als assistente van de orthodontist.

Kim

Orthodontie assistente

Na ruim 12 jaar als tandartsassistente te hebben gewerkt, heb ik in 2020 de switch gemaakt naar orthodontie-assistente. Ik vind het fijn om te zien dat onze patiënten met een mooie lach en vol zelfvertrouwen onze praktijk uitlopen.

Sandra

Orthodontie assistente

Ik ben al jaren werkzaam in de orthodontie wereld. En sinds 2020 bij Rechtetanden.nl.

Ik hoop mij hier komende jaren verder te kunnen ontwikkelen.

Hulp nodig? Chat met ons