Mogelijkheden

Een aantrekkelijke glimlach met mooie tanden kan een positief effect hebben op de zelfverzekerdheid van mensen. Tegenwoordig gaan tanden een leven lang mee – mooi meegenomen als ze dan er ook nog goed uit zien, toch?

Scheve tanden die over elkaar heen staan of juist allemaal spleetjes tussen je tanden? Je bent nooit te oud voor een beugel! Ook als je volwassen bent heb je recht op een mooi, regelmatig gebit. Rechtetanden.nl richt zich speciaal op onzichtbare orthodontie voor volwassenen. Kies voor mooie, onopvallende brackets en witte draden. Of zelfs onze bekende geheel onzichtbare beugel zoals Invisalign.

Vaste (slotjes) beugel

Deze beugel bestaat uit brackets die op de tanden worden geplakt. Daarin wordt een flexibele draad gezet die de scheve tanden in een rechte stand zet. De draad wordt vastgezet met elastiekjes, deze hebben we in allerlei verschillende kleuren.

 

Invisalign


De beugel die je niet ziet! Met ultradunne, transparante bitjes comfortabel je tanden recht, terwijl niemand ziet dat je eigenlijk een beugel draagt. Onze orthodontisten beheersen al deze esthetisch fraaie technieken, en adviseren zuiver en duidelijk. Wilt u meer informatie over Invisalign? Kijk dan op de invisalign website.

 

Scannen in plaats van happen
In plaats van het afdrukken nemen, gebruiken we nu de iTero mondscanner. Wij scannen uw gebit en sturen de 3-dimensionale digitale beelden naar invisalign om uw aligners te laten maken. De Itero mondscanner helpt ons in het nieuwe digitale tijdperk binnen de tandheelkunde het hele productieproces te verbeteren.

Hulp nodig? Chat met ons