Mogelijkheden

Een aantrekkelijke glimlach met mooie tanden kan een positief effect hebben op de zelfverzekerdheid van mensen. Tegenwoordig gaan tanden een leven lang mee – mooi meegenomen als ze dan er ook nog goed uit zien, toch?

Scheve tanden die over elkaar heen staan of juist allemaal spleetjes tussen je tanden? Je bent nooit te oud voor een beugel! Ook als je volwassen bent heb je recht op een mooi, regelmatig gebit. Rechtetanden.nl richt zich speciaal op onzichtbare orthodontie voor volwassenen. Kies voor mooie, onopvallende brackets en witte draden. Of zelfs onze bekende geheel onzichtbare beugel zoals Invisalign.

Uw tanden moeten op een natuurlijke manier passen in uw schoonheid. De verhoudingen van uw gezicht, uw mond en uw gebit zijn bij elk mens uniek. In het kennismakingsgesprek hoort u van ons wat voor u de mogelijkheden zijn! Paul Bakker en Marieke Bakker hebben als cosmetisch orthodontisten een unieke totaalaanpak.

Witte brackets
Waarom zou je dit doen? Esthetische, witte brackets van kunststof verkleuren niet, ze gaan niet vaker los en leveren geen langere behandelingen op. Je ziet je tanden verschuiven. In 5 tot 10 behandelingen hebben wij vaak al veel tanden recht.

Wat zijn de nadelen?
De eerste 2 tot 3 dagen kunnen je tanden en wangen iets gevoeliger zijn. Je moet een beetje oppassen met wat je eet (als je op een harde wortel bijt, kan de bracket los van je tand gaan), je gebit extra goed verzorgen, en elke 4-6 weken naar de orthodontist om de beugel bij te laten stellen.

 

Invisalign
De beugel die je niet ziet! Met ultradunne, transparante bitjes comfortabel je tanden recht, terwijl niemand ziet dat je eigenlijk een beugel draagt. Onze orthodontisten beheersen al deze esthetisch fraaie technieken, en adviseren zuiver en duidelijk. Wilt u meer informatie over Invisalign? Kijk dan op de invisalign website.

Scannen in plaats van happen
In plaats van het afdrukken nemen, gebruiken we nu de iTero mondscanner. Wij scannen uw gebit en sturen de 3-dimensionale digitale beelden naar invisalign om uw aligners te laten maken. De Itero mondscanner helpt ons in het nieuwe digitale tijdperk binnen de tandheelkunde het hele productieproces te verbeteren.

Hulp nodig? Chat met ons