Behandeling

Onze werkmethode

EERSTE AFSPRAAK

De eerste afspraak ontvang je via een email.

Als je op de afspraak komt maken we dia’s en twee röntgenfoto`s. Aansluitend is er overleg met de orthodontist om te beoordelen of een behandeling nodig is en wat de mogelijkheden zijn. De assistente stuurt binnen 1 week na je afspraak de besproken behandelplannen met een kostenbegroting via een email.

 

TWEEDE AFSPRAAK

Bij je tweede afspraak worden je behandelplannen besproken. Tijdens deze afspraak kun je ook al je vragen stellen over het behandeltraject. Na dit gesprek kan het gekozen behandelplan ondertekend worden. Aansluitend maken we een 3D scan om de behandeling op te starten.

 

DERDE AFSPRAAK EN CONTROLES

Je beugel kan al bij de derde afspraak geplaatst worden. Na het plaatsen van je beugel controleren we om de zoveel weken de voortgang (heel belangrijk) en stellen we je beugel af.

 

De behandelingen, zoals een beugel plaatsen, het controleren van de voortgang, het scannen, de beugel afstellen en dergelijken wordt uitgevoerd door de behandel-coördinator. Tijdens het gehele traject houdt jouw orthodontist je behandeling op de achtergrond in de gaten. De behandel-coördinator overlegt altijd met de orthodontist over je behandeling. Zij heeft ook antwoord op al je vragen.

 

LET OP:

Wij werken met meerdere orthodontisten. Iedere orthodontist heeft zijn/haar vaste dagen.

 

 

Ons beleid is vooruitstrevend en vol passie.

Hulp nodig? Chat met ons