Eerste hulp bij beugel problemen

  • Losse beugel: uitlaten tot de volgende controle-afspraak. Je kunt ook een e-mail sturen om je afspraak te vervroegen.
  • Losse bracket: Wacht gewoon tot de volgende controle-afspraak. Heb je twee of meer losse slotjes? mail ons even zodat we een langere afspraak voor je in plannen voor reparatie.
  • Prikkende draad: Knip af met een nagelschaartje of tangetje. Knip vooraan, vervolgens trek je het losse stuk er uit. Lukt dat niet? Plak dan een groot stukje was over het deel dat prikt. Was krijg je mee bij het plaatsen van je beugel. Je kunt ook langskomen bij onze balie als je was op is. Of kom naar ons spoedkwartier om 8.15 uur op doordeweekse dagen dan knippen wij het draadje voor je af.
  • Retentiespalk: Dat is geen spoed. Bel of mail ons voor een afspraak om de spalk te repareren of om een nieuwe spalk te plaatsen. De kans op herhaling van loskomen is gewoon te groot.

Hier kun je nog meer lezen over beugel ehbo.

Heb je Pijn?

Kom je er niet uit? Jij hebt meerdere opties: Sla de telefoonnummer 06-40759168 (ALLEEN VOOR PIJNKLACHTEN) op in je telefoon en geef in een WattsApp bericht een duidelijk beschrijving van de pijnklacht(en). Stuur optioneel ook een foto mee! Tijdens praktijk openingstijden gaat een van onze specialisten je zo snel mogelijk beantwoorden, het probleem beoordelen en advies geven. OF hebben wij ons inloopkwartier om 8:15 bedoeld voor -pijnklachten waarvoor beslist spoedige behandeling nodig is- Je komt gewoon langs! We lossen het probleem op, repareren niet. Dagelijks om 8.15 uur.

Wil je niet wachten?

Heb je na sluitingstijd of in het weekend een ernstige pijnklacht? Bel dan het Tandarts Bemiddelingsbureau op 0900-8212230. Dit is echt alleen voor spoedgevallen en niet voor reparaties die kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag.