Ons Team

Marieke Bakker

Marieke Bakker
Orthodontist

Gespecialiseerd in Invisalign

Persoonlijke aandacht voor mijn patiënten staat voorop. Ik houd rekening met uw wensen. Een orthodontist onderscheidt zich van een gewone tandarts door zijn vergaande specialisatie die minstens vier jaar duurt. Na mijn tandartsopleiding aan de ACTA te Amsterdam, heb ik me gespecialiseerd aan het UMC te Nijmegen als orthodontist.

Marieke werkt op:

Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag om de week

Paul Bakker

Paul Bakker
Tandarts voor orthodontie

Oprichter van Rechtetanden

In 1977 is Rechtetanden begonnen met de kliniek in Leiden. Paul is de grondlegger van de praktijk en werkt dus al 40 jaar met veel plezier hier. Paul is afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit van Utrecht en gespecialiseerd tot orthodontist aan de Universiteit te Nijmegen (1973 – 1977). Hij geeft cursussen aan tandartsen over orthodontie en is ook werkzaam in Zeeland in een kliniek.

Paul werkt op dinsdagen.

Marieke Bakker

Harry Stamatakis
Orthodontist

Harry gaat vanaf 1 september bij Rechtetanden werken. Hij is tandarts radioloog afgestudeerd in Athene. Daarnaast heeft hij een specialisatie orthodontie bij de universiteit van Groningen gedaan.

Harry werkt op woensdagen en donderdagen.

praktijkmanager

Rita
Praktijkmanager

Als afgestudeerd psycholoog heb ik kennis van  coördineren, coachen en motiveren van mensen. Zo kan ik erover zorgen dat u als klant van de orthodontisten en assistenten een kwalitatieve zorg met persoonlijk randje krijgt. De uitdaging in dit vak is steeds weer de juiste puzzel voor iedereen te maken. Ik ben pas tevreden als alle puntjes op de I staan. Iedere dag is weer anders en dat maakt dit werk zo afwisselend.

Heeft u een aandachtspunt of tip voor ons neem gerust contact met mij op!

Nadine
Teamleider Kliniek

gespecialiseerd in Invisalign

Tanden zijn mijn passie geworden door mijn werk als orthodontie assistente. Vanaf 2012 werk ik samen met onze orthodontist Marieke Bakker. Ik zie dat patiënten na hun behandeling door hun mooie rechte tanden meer zelfvertrouwen krijgen en hun uitstraling veranderd. Het geeft me energie om je hierbij te mogen helpen. Met veel plezier en enthousiasme sta ik klaar voor jou!

Muaz
Orthodontie assistent

Tandarts uit Syrië

Ik ben een gediplomeerde tandarts uit Syrië en nu twee jaar in Nederland. Ik ben erg blij dat ik hier aan de slag kan als orthodontie assistent in een gezellig team van allen dames. Hoewel ik druk bezig ben om de Nederlandse taal te leren spreek ik nog niet vloeiend Nederlands. Ik hoor graag als u me niet helemaal begrijpt.

Mercedes
Orthodontie assistente

Tandarts uit Argentinië
gespecialiseerd in Invisalign

Ik ben een leergierige afgestudeerde tandarts uit Argentinië en vanaf de zomer 2016 werkzaam bij Rechtetanden. Ik sta met veel plezier klaar om u te helpen. Ik spreek goed Nederlands met een gezellig Argentijns accent.

Mary
Orthodontie assistente

Al vele jaren werk ik bij Rechtetanden en heb daardoor een ruime ervaring. Ik heb veel patiënten zien komen en gaan. De een iets vaker dan de ander maar allemaal met hetzelfde eindresultaat: blije gezichten, een stralende glimlach, je visite kaartje voor de rest van je leven. Fijn dat ik je daarbij kan helpen.

.

Carla
Orthodontie assistente

gespecialiseerd in Invisalign

Contact met mijn patiënten dat is wat mijn werk zo leuk maakt. Het geeft me voldoening om je tijdens je behandeling op je gemak te kunnen stellen. Maar het gaat natuurlijk ook om het resultaat! Mijn doel is je blij en lachend weg te zien gaan aan het eind van de behandeling. Net als twee van mijn zoons en ikzelf die hier ook een beugelbehandeling hebben gehad.

Marinel
Orthodontie assistente

Ik werk bij rechtetanden al vanaf 1998 met veel plezier. Door mijn ervaring kan ik je goed helpen met het beantwoorden van je vragen over de behandeling. Laat je me weten als je een vraag hebt?

Lisa
Orthodontie assistente

Vanaf de eerste dag ontvang ik met heel veel plezier alle patiënten in onze praktijk. We hebben een leuk team en het enthousiasme waarmee we ons werk doen voel je als patiënt. De aandacht voor de patiënten is erg groot. Dat zorgt ervoor dat ook ik iedere dag met een glimlach aan het werk ga!

Maria
Baliemedewerkster

Graag verwelkom ik u in onze moderne kliniek bij de balie of telefonisch. Mijn beide kinderen hebben nu een beugel hier, dus ik ben hier ook af en toe buiten werktijden. Gelukkig kunnen we de afspraken zo inplannen dat ze na elkaar kunnen. Heeft u ook specifieke wensen voor afspraken? Ik probeer het graag voor u te regelen.

Iris
Baliemedewerkster en financiële administratie

Vanaf de eerste dag ontvang ik met heel veel plezier alle patiënten in onze kliniek. Zelf heb ik vroeger ook een “slotjesbeugel” gehad bij Rechtetanden. Daarom vind ik het heel leuk dat ik nu hier als balie-assistente patiënten kan helpen.

Jolande
Orthodontie assistente i.o.

Vanaf 2012 werkte ik met veel plezier als tandartsassistente maar heb afgelopen december de overstap gemaakt naar de orthodontie. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij ik zelfstandig met patiënten kan werken en mijzelf verder kan ontwikkelen in de tandheelkunde. Vanaf de eerste dag ontvang ik met heel veel plezier alle patiënten in onze praktijk.

Kelly

Omloopassistente

Onze jongste en nieuwe aanwinst

Hier heb ik de kans gekregen om mijn energie en ervaringen met kinderen te gebruiken en daarmee u als patiënt snel maar zorgvuldig te helpen!’

Sascha

Behandelcoordinator

“Nadat ik de volledige opleiding voor tandartsassistente heb afgerond heb ik veel ervaring op gedaan als tandartsassistente. Bij Rechtetanden kreeg ik de kans om  intern opgeleid te worden tot behandel coördinator.Het geeft mij een goed gevoel om de patiënten tevreden de deur uit te zien gaan.”